KEK
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta në moshë të re veterani i UÇK-së dhe ish-pjesëtari i TMK-së, Kushtrim Hakaj nga Isniqi
Ndahet nga jeta në moshë të re veterani i UÇK-së dhe ish-pjesëtari i TMK-së, Kushtrim Hakaj nga Isniqi

Ndahet nga jeta në moshë të re veterani i UÇK-së dhe ish-pjesëtari i TMK-së, Kushtrim Hakaj nga Isniqi

Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë në moshën 37 vjeçare veteran i UÇK-së, dhe ish pjesëtari i Trupave Mbrojtëse të Kosovës, Kushtrim Agim Hakaj nga Isniqi i Deçanit. Varrimi i të ndjerit bëhet sot më 1 gusht në varrezat e fshatit Isniq  Në orën 15:00.

Kontrolloni gjithashtu

People in Need, publikon thirrjen për aplikime në kërkim të propozim projekteve që trajtojnë efektet e COVID-19 në 5 komuna në Kosovë

People in Need, publikon thirrjen për aplikime në kërkim të propozim projekteve që trajtojnë efektet e COVID-19 në 5 komuna në Kosovë

People in Need në Kosovë ku publikon thirrjen për aplikime në kërkim të propozim projekteve ...