KEK
Fillimi / Lajmet / Ndërtimi i Termocentralit “Kosova e Re”, ka mundësi të fillojë gjatë këtij viti
Ndërtimi i Termocentralit “Kosova e Re”, ka mundësi të fillojë gjatë këtij viti

Ndërtimi i Termocentralit “Kosova e Re”, ka mundësi të fillojë gjatë këtij viti

Ndërtimi i Termocentralit “Kosova e Re” projekt që është stërzgjatur me vite, ka mundësi të fillojë gjatë këtij viti. Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Bleradn Stavileci  ka bërë të ditur se nëse gjithçka zhvillohet mirë Termocentrali “Kosova e Re” do të filloi të ndërtohet gjatë vitit 2017. Ai ka thënë për mediet se ministria është në rrugë të mirë për përmbylljen e negociatave për Termocentralin “Kosova e Re”. Gjatë procesit të negocimit nuk kanë lëshuar pe lidhur me furnizimin dhe çmimin e përballueshëm të  energjisë elektrike.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...