KEK
Fillimi / Njoftime / Në 22 vjetorin e rëniës heroike sot në Abri të Drenasit përkujtohen dëshmorët e kombit Xhevat Demaku, Imer Shala dhe Bedri Demaku
Në 22 vjetorin e rëniës heroike sot në Abri të Drenasit përkujtohen dëshmorët e kombit Xhevat Demaku, Imer Shala dhe Bedri Demaku

Në 22 vjetorin e rëniës heroike sot në Abri të Drenasit përkujtohen dëshmorët e kombit Xhevat Demaku, Imer Shala dhe Bedri Demaku

Për nderë të 22 vjetorit të rënies heroike të tre luftëtarëve të lirisë Xhevat Demaku, Imer Shala dhe Bedri Demaku pjesëtar të Brigadës 111 “Adem Jashari” sot me datë 7 prill 2021 mbahen homazhe pranë Varrezave të Dëshmorëve në fshatin Abri e Epërme të Drenasit. Homazhet do të jenë pa orë të caktuar gjatë ditës me qëllim që të shmangies së grumbullimit të personave në numër te madh. Fatkeqësisht edhe në këtë përvjetorë nuk ka mundësi të bëhet mikpritja në konakun tonë – ka bërë të ditur në njoftimin e tij gjeneral Jahir Demaku.

Kontrolloni gjithashtu

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) si çdo vit, edhe këtë vit ka ...