Në 24 vjetorin e rënies përkujtohet Dr. Lec Gradica themeluesi i Spitalit të Parë Ushtarak në Brigadën 114 të UÇK –së.

Më 24 shtator bëhen 24 vite nga rënia heroike e themeluesit të Spitalit të Parë Ushtarak në Brigadën 114 të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Dr. Lec Gradica.
Me rastin e shënimit të 24 vjetorit të rënies së Heroit Dr. Lec Gradica, duke filluar nga ora 11:00 bëhen homazhe në Kompleksin e Varrezave të Dëshmorëve në Morinë të Skënderajt.
Falë veprës dhe sakrificës Tuaj dhe gjithë dëshmorëve të Kombit, ne sot jemi të lirë.
Lavdi e përjetshme gjithë Dëshmorëve të Atdheut!

Kontrolloni gjithashtu

Organizohen homazhe për Dëshmorin e Kombit Reshat Ymeri, në 33 vjetorin e rënies

OVL e UCK-së, dega në Gjilan bën të ditur se do të kujtohet Dëshmori i …