MIT
kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Në Deçan filloj vendosja e sistemit elektrik nën tokë

Në Deçan filloj vendosja e sistemit elektrik nën tokë

Mëngjesi i kësaj të shtune në qytetin e Deçanit, filloj me largimin e të gjitha shtyllave dhe kabllove elektrike mbi tokë në rrugën Sali Çeku dhe futjen e sistemit elektrik nën tokë! Kjo do të vazhdojmë pjesë-pjesë në të gjitha rrugët tjera të qytetit të Deçan it, sikurse edhe nëpër fshatra ndërrimin e shtyllave të vjetra dhe vendosjen e kabllove bistek! Këto projekte janë marrëveshje e komunës së Deçanit me KEDS-in.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E JUNIKUT VAZHDON TRADITËN E TRIUMFIMIT

Komuna e Junikut pas vlerësimit me vendin e I-rë për tri vite radhazi nga MAPL, ...