KEK
Fillimi / Lajmet / Në Kullën e Ahmet Delisë në Prekaz sot shënohet Manifestimi “Dita e Plisit”, edicioni i VI-të
Në Kullën e Ahmet Delisë në Prekaz sot shënohet Manifestimi “Dita e Plisit”, edicioni i VI-të

Në Kullën e Ahmet Delisë në Prekaz sot shënohet Manifestimi “Dita e Plisit”, edicioni i VI-të

Në Kullën e Ahmet Delisë në Prekaz të Skenderajt sot do të shënohet Manifestimi “Dita e Plisit”, edicioni i VI-të, faza e tretë përmbyllëse. Në këtë manifestim do të ketë kumtesa, anekdota, këngë folklorike, dhe fjalë përshëndetëse. Po ashtu, pas këtyre paraqitjeve, programi do të vazhdojë në oborrin e Kullës, ku do të përformojë Ansambli “Drenica” nga Skenderaj me këngë dhe valle. Për të qenë pjesë e këtij manifestimi, sipas kritereve të këshillit organizativ, secili duhet të ketë plis të bardh në kokë.

Në Kullën e Ahmet Delisë në Prekaz sot shënohet Manifestimi “Dita e Plisit”, edicioni i VI-të

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

MEA nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot u nënshkrua një Marrëveshje Mirëkuptimi mes ministrisë dhe ...