Në Nagac përkujtohen dëshmorët dhe martirët e lirisë në 25-vjetorin e përjetësimit

Të martën kryetari i komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi, bashkë me familjarë, bashkëluftëtarë të UÇK-së dhe qytetarë, në 25-vjetorin e rënies, nderuan kujtimin për dy dëshmorët dhe pesë martirët e fshatit Nagac.

Në shenjë kujtimi për ta, bashkë me nxënësit e ShFMU “Nesimi Elshani” – Nagac, mbollën shtatë (7) fidanë pranë varreve të tyre.

Kujtimi i veprës së dëshmorëve dhe martirëve është i përhershëm!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …