Vetëvendosje kërkon qasje në ARBK për licencimin e laboratorëve privat për testime për virusin korona

Në nderim dhe kujtim të protestës së 10 shkurtit 2007, Vetëvendosja organizon aktivitete tematike e përkujtimore

12 vite më parë, nën organizimin e Lëvizjes Vetëvendosje, u mbajt protesta ku kërkohej vetëvendosje, ndërsa policia e UNMIK-ut, pjesëtarët e njësitit nga Rumania kishin  shtënë në me armë zjarri mbi protestuesve, duke lënë të vdekur aktivistët: Abren Xheladini dhe Mon Balaj dhe mbi 80 të  plagosur rëndë e lehtë.

Aktivitet që do të zhvillohen sot në përkutim të protestë:

Në orën 10:00 mbahen homazhe tek varri i Arben Xheladinit, në Prishtinë.

Në orën 12:00 homazhet mbahen  te varri i Mon Balajt, në Besianë.

Në orën 13:00 mbahen homazhe tek pllaka përkujtimore e dëshmorëve: Arben Xheladini dhe Mon Balaj në bulevardin “Nënë Tereza”, në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …