valamobile
mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
Fillimi / Kultura / Në një-vjetorin e ndarjes nga jeta përkujtohet ish i burgosuri politik dhe veprimtari, Skënder Ibishi
Në një-vjetorin e ndarjes nga jeta përkujtohet ish i burgosuri politik dhe veprimtari, Skënder Ibishi

Në një-vjetorin e ndarjes nga jeta përkujtohet ish i burgosuri politik dhe veprimtari, Skënder Ibishi

Në njëvjetorin e ndarjes nga jeta të veprimtarit dhe  ish të burgosurit politik, Skënder Ibishi, më 6 korrik 2018 do të mbahet një Akademi përkujtimore, organizuar nga Shoqata e të Burgosurve Politikë të Kosovës. Akademia mbahen në Sallën e Institutit Albanologjik, në Prishtinë, ditën e premte, duke filluar në orën 12.00. Skënder Ibishi (26.12.1956 – 6.7.2017), për shkak të veprimtarisë së tij atdhetare, e cila nga regjimi i ish-RSFJ-së, konsiderohej veprimtari armiqësore nga pozitat  e nacionalizmit dhe irredentizmit shqiptar, ishte dënuar 6 vjet burg.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, raporton në Komisionin për Integrime Evropiane për zbatimin e MSA-së dhe ERA-së

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, raporton në Komisionin për Integrime Evropiane për zbatimin e MSA-së dhe ERA-së

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka raportuar sot në Komisionin për Integrime Evropiane për zbatimin ...