driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Nela Kuburoviq: Gjykata Speciale, mund të mbetet një “letër e vdekur”
Nela Kuburoviq: Gjykata Speciale, mund të mbetet një “letër e vdekur”

Nela Kuburoviq: Gjykata Speciale, mund të mbetet një “letër e vdekur”

Ministrja e Drejtësisë së Serbisë, Nela Kuburoviq, ka thënë se frikohet që Gjykata Speciale, mund të mbetet një “letër e vdekur”. Ajo ka ngritur zërin sidomos kundër  BE-së, e cila sipas saj  po bëka çmos që kjo gjykatë të mos aktivizohet, shkruan Kontaktplus. Nuk jam e sigurt se sa kjo gjykatë  kundër  drejtuesve të UÇK-së do të jetë në gjendje që mbijetojë, sepse aktakuzat janë paralajmëruar shumë më herët dhe asgjë nuk po ndodh, ka thënë Kuburoviq. Ajo më tej ka përmendur edhe misionin e EULEX-it, duke thënë se ata tashmë e kanë reduktuar  misionin dhe së shpejti do ta largohen tërësisht nga sistemi i drejtësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t'i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t’i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për të mbajtur seancat e lëna në gjysmë, ...