Rrugëtimi specifik 20-vjeçar i UÇK-TMK-FSK-së

Nesër do të mbahet Kuvendi Konsolidues i Shoqatës së Pensionistëve të TMK-FSK dhe simpatizantëve, “ELITA”…

Nesër, me 18 dhjetor 2021, në orën  1200, në ambientet e objekteve të Komunës së Skënderajt, do të mbahet Kuvendi Konsolidues i Shoqatës së Pensionistëve të TMK-FSK dhe simpatizantëve ,,ELITA”, me selinë qendrore, në Qytetin e Prizrenit historik.  Në orën 1000, të gjithë delegatët e këtij kuvendi, do  të bëjnë homazhe dhe do të vendosin kurora lulesh në Kompleksin Memorial ,,Adem Jashari” në Prekaz.

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …