Nesër me 29 janar 2020 në 21 vjetorin e rënies heroike nderohet dëshmori i kombit, Sahit Krasniqi

Sot në 21 vjetorin e rënies heroike nderohet dëshmori i kombit, Sahit Krasniqi

Sot me 29 janar 2020 do të bëhën homazhe në 21 vjetorin e rënies së dëshmorit të kombit, Sahit Krasniqi. Nisja për homazhe bëhet nga qendra e fshatit Ratkoc, në orën 14:00. Sahiti me shumë bashkëluftëtarë të zot e fituan përjetësinë në Rogovë të Hasit, me 29 janar 1999, duke lënë boshllëk të madh në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Rënia e aq shumë luftëtarëve në atë fund-janarin e vitit 1999 tregon për përmasën e sakrificës për lirinë e atdheut.

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …