Nesër në Beqiqë të Vushtrrisë, bëhet zbulimi i pllakës përkujtimore të dëshmorit të kombit Bekim Zenuni

Nesër në Beqiqë të Vushtrrisë, bëhet zbulimi i pllakës përkujtimore për heroin e kombit, Bekim Zenuni

Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së dega Vushtrri njofton të gjitha familjet e dëshmorëve të UÇK-së, invalidët dhe veteranët e UÇK-së, të burgosurit politikë dhe qytetarët e Vushtrrisë, se më datën 16.05.2021 (e diele) në orën 11:00, në Beqiqë të Vushtrrisë, bëhet zbulimi i pllakës përkujtimore të dëshmorit të kombit Bekim (Shaban) Zenuni, heroi i Kosovës. Dëshmorët janë shtylla e shtetit dhe historia e kombit shqiptar që nuk harrohet kurrë, thuhet në njoftimin e SHFD-UÇK-së në Vushtrri.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …