Nesër në Hogosht të Dardanës, vëhet gurthemeli i Kullës Muze "Rexhep Mala"

Nesër në Hogosht të Dardanës, vëhet gurthemeli i Kullës Muze “Rexhep Mala”

Nesër më 01 gusht 2019 në orën 14:00, në Hogosht të Dardanës, vëhet gurthemeli i Kullës Muze “Rexhep Mala”. Heroi i Kosovës Rexhep Mala, ishte dhe do të mbetet udhërrëfyes i çlirimit dhe shtetndërtimit të Kosovës. Respekt për institucionet e Republikës së Kosovës, Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Komunën e Dardanës dhe Këshillin Organizativ të Fshatit Hogosht, për kontributin e dhënë.  Kjo nisëmë është vetëm minimumi i asaj që ne duhet bërë për dëshmorët dhe heronjtë e Kosovës – thuhet në një njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …