Nexhmedin Berisha: Me 8 qershor 2023 mbahen homazhe për Dëshmorin e Kombit Haxhi Hoti Komandat Lleshi.

Familjar të Dëshmorëve banorë të Rogoves e Hasit , bashkëluftëtar ju njoftojmë se me datë 8 qershor 2023 në orën 10 00. tek varrezat e Dëshmorëve nê Rogovë për nderë të dites së rënies, mbahen homazhe dhe nderime për Dëshmorin e Kombit Haxhi Hoti Komandat Lleshi.

Kontrolloni gjithashtu

Shpëtim Zeqir Robaj (15.10.1957 - 30.9.1998)

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të Kombit, Ass.Dr. Shpëtim Robaj

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim  të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të …