Fillimi / Lajmet / Nisma për Kosovën e dënon sulmin ndaj bartësit të listës, Beqir Veliut në Skenderaj
Nisma për Kosovën e dënon sulmin ndaj bartësit të listës, Beqir Veliut në Skenderaj

Nisma për Kosovën e dënon sulmin ndaj bartësit të listës, Beqir Veliut në Skenderaj

Nisma për Kosovën e dënon sulmin e djeshëm ndaj bartësit të listës Beqir Veliut në Skenderaj për zgjedhjet lokale të 22 tetorit. Në këtë rast, Nisma kërkon nga organet e rendit e të drejtësisë të ndriçojnë rastin dhe motivin e konfliktit dhe autorët të marrin dënimin e merituar. “Ne i ftojmë të gjitha palët, që zgjedhjeve t’ua dhënë atmosferën e konkurrencës lojale të demokracisë.  Mbesim me shpresë që organet përkatëse do t’i kryejnë përgjegjësit e tyre konform ligjeve në fuqi”, thuhet në deklaratë të Nismës.

Kontrolloni gjithashtu

Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Elmi Reçica, njëherësh edhe udhëheqës i ...