Airport Adem Jashari
tv dielli
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Një delegacion gjerman e viziton Kosovën për vlerësimin e gjendjes për pranimin e patentë-shoferëve
Një delegacion gjerman e viziton Kosovën për vlerësimin e gjendjes për pranimin e patentë-shoferëve

Një delegacion gjerman e viziton Kosovën për vlerësimin e gjendjes për pranimin e patentë-shoferëve

Ambasada e Kosovës në Gjermani përmes një komunikate ka bërë të ditur detaje në lidhje me vizitën e delegacionit gjerman në Kosovë për vlerësimin e gjendjes për pranimin e patentë-shoferëve të Republikës së Kosovës në Gjermani. Sipas njoftimit të Ambasadës, pas kësaj vizite dhe të dhënave që delegacioni ka marrë në Kosovë, tashmë çdo vendim i marr varet tërësisht nga shteti gjerman. Ambasada ka sqaruar se autoritetet gjermane kanë bërë një raport me statistikat për aksidentet dhe sigurinë në rrugë, mënyrën e kalimit të testeve dhe prodhimin e dokumentacionit në Kosovës, në bazë të të cilit raport do të merret edhe vendimi.

Kontrolloni gjithashtu

Për nder të Ditës së Pavarësisë, Garda Ceremoniale e FSK-së e ngrit flamurin shtetëror të Kosovës

Për nder të Ditës së Pavarësisë, Garda Ceremoniale e FSK-së e ngrit flamurin shtetëror të Kosovës

Është ngritur flamuri shtetëror në oborrin e Qeverisë së Kosovës. Për nder të 17 Shkurtit, ...