KEK
Fillimi / Njoftime / Njoftim i Zyrës së Sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit, Ismet Krasniqi
Kuvendi i Kosovës

Njoftim i Zyrës së Sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit, Ismet Krasniqi

Njoftim i Zyrës së Sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit, Ismet Krasniqi

Në vazhdën e reagimit dhe të kërkesës së kryetares së Kuvendit të Republikës së Kosovës, dr. Vjosa Osmani, lidhur me çështjen e transmetimit të drejtpërdrejtë të një aktiviteti të Partisë Demokratike të Kosovës, në faqen zyrtare të Kuvendit në Facebook, sekretari i përgjithshëm i Kuvendit, Ismet Krasniqi, ka ndërmarrë masat si në vijim:

  1. Iniciohet procedurë disiplinore për Menaxherin e Kontratës.
  2. Nga sot, datë 27 nëntor 2020, pezullohet kontrata e shfrytëzimit të shërbimeve nga operatori “Ekonomia Online”.
  3. Iniciohet kërkesa për kompensimin e dëmit të shkaktuar lidhur me integritetin institucional dhe imazhit të Kuvendit.

Zbatimi i këtyre masave fillon menjëherë.

Me respekt,

Drejtoria për media dhe marrëdhënie me publikun

Kuvendi i Republikës së Kosovës

+383 38 211 186             

www.kuvendikosoves.org

https://www.facebook.com/kuvendi.skupstina

Kontrolloni gjithashtu

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Veprimtari dhe shkrimtari, Avni Dehari, përkundër sfidave me të cilat është ballafaquar deri më tani ...