Njoftim për takimin e parë publik të kryetarit Kastrati me qytetarët për vitin 2023

Takimi i parë publik me qytetarë malishevas, do të mbahet, më 22.06.2023 ora 11:00  në Sallën e Kuvendit të Komunës së Malishevës.

Temat e diskutimit:

– Informimi i qytetarëve në lidhje me projektet e realizuara për vitin 2023, si dhe projektet që janë në proces të realizimit.

– Diskutim për çështje të ndryshme me interes për qytetarët e Komunës së Malishevës.

– Të gjithë qytetarët që kanë pyetje rreth këtij diskutimi publik, mund t’i dërgojnë në e-mailin zyrtar të komunës së Malishevës; [email protected] dhe [email protected]

Kontrolloni gjithashtu

Në Ferizaj u organizua takim profesional me administratat e QKMF-ve në nivel të  vendit

Sot nën organizimin e administratës së QKMF-së në QTMF – Ferizaj u organizua takim profesional …