Organizata Dëshmorëve: 5 Maji, data simbol e Dëshmorëve të Atdheut

Të nderuar pjesëtarë të Familjeve të Dëshmorëve të LANÇ dhe të gjithë Dëshmorëve të Atdheut! Të nderuar bashkëqytetarë të Elbasanit!

5 Maji, data simbol e Dëshmorëve të Atdheut, e atyre që kanë nderuar Kombin me vetëmohimin e tyre, njëherësh na kanë nderuar të gjithë.

Ditën e diel më 5 maj 2024  ora 10.00, tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Elbasan, zhvillohet ceremonia zyrtare në nderim të tyre. Të gjithë bashkë në këtë datë, kemi detyrimin dhe krenarinë, të nderojmë ata që na kanë nderuar! Dëshmorët janë identiteti ynë kombëtar!

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …