leoni

OVL-UÇK

OVL e UÇK-së, dega Deçan: Përkujtohen Dëshmoret e Kombit në Lloqan, Carrabreg, Lumbardh

Të nderuara familje te dëshmorëve ,invalid dhe veteran të luftës së UÇK-së , të nderuar qytetarë!
Ju njoftojmë se ditën e mërkurë me datë.29 maj 2024,
përkujtohen Dëshmoret e Kombit:
Homazhet mbahen sipas kësaj agjende:
Ora 10:30 Lloqan
Ora 10:45 Carrabreg i Ulët
Ora 11:00 Carrabreg i Epërm
Ora 11:30 Lumbardh
Gjithashtu për nderë të kësaj ditë në qendër të fshatit Carrabreg bëhët dhurimi vullnetar i gjakut.
Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorëve dhe luftën e drejt të UÇK-së!
Me respekt OVL-UÇK-Deçan

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …