Albesian Salih Mataj (3.8.1982 - 28.2.1999)

OVL-UÇK-DEÇAN: Me 28 shkurt 2024, mbahen homazhe për Dëshmorin e Kombit Albesian Mataj

Të nderuara Familje të Dëshmorëve, Invalid dhe Veteranë të Luftës së UÇK-së.
Të nderuar qytetarë!
Ju njoftojmë se me datë 28.02.2024, mbahen homazhe për Dëshmorin e Kombit Albesian Mataj.
Homazhet mbahen në orën 10:00,në varrezat e qytetit në Gjakovë.
Me respekt OVL-UÇK-DEÇAN

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarja, Vjosa Osmani, ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetarja, Vjosa Osmani, ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetarja, Vjosa Osmani ka dekoruar pas vdekjes pjesëtarin e UÇK-së, Francesco Bider, me urdhrin “Hero …