Shqipëria e bëri të veten, i doli hakut luftës së UÇK-së, po çka do të bëjë politika e vendit-pro dhe kundër UÇK-së

Pas një seance maratonë me debate të forta mes opozitës dhe pozitës Kuvendi miratoi projektin e ri për Portin e Durrësit

Pas një seance maratonë me debate të forta mes opozitës dhe pozitës  që zgjati rreth 14 orë, Parlamenti miratoi projektin e ri për Portin e Durrësit. Projekti u votua me 74 vota pro dhe 35 vota kundër, ndërkohë që kryeministri Edi Rama nuk ishte i pranishëm. Për orë të tëra, në Kuvend pati debate të forta, ku opozita e konsideron si një nga aferat më të mëdha me një kompani ‘offshore’. Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama tha se projekti do të jetë një nga investimet më të mëdha në vend dhe do të bëhet, edhe pa dëshirën e opozitës.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …