Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Për 6 muaj rreth 700 pacientë janë referuar për shërim jashtë vendit ose nëpër klinikat private shëndetësore në Kosovë
Për 6 muaj rreth 700 pacientë janë referuar për shërim jashtë vendit ose nëpër klinikat private shëndetësore në Kosovë

Për 6 muaj rreth 700 pacientë janë referuar për shërim jashtë vendit ose nëpër klinikat private shëndetësore në Kosovë

Rreth 700 pacientë kosovarë janë referuar për shërim jashtë vendit ose nëpër klinikat private shëndetësore në Kosovë vetëm brenda gjashtëmujorit të parë të këtij viti. Kjo pasi shërbimet e tilla nuk kanë mundur t’i kryejnë në institucionet publike shëndetësore. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, Klinika e Oftalmologjisë, e Ortopedisë, e Pediatrisë dhe ajo e Onkologjisë prijnë me referime për shërim shëndetësor janë vendit. Ndërsa vendet ku më së shumti pacientët shkojnë për trajtim janë: Turqia, Maqedonia dhe Shqipëria.

Kontrolloni gjithashtu

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Në një reagim publik të Këshillit të  Prindërve të Kosovës, thuhet se ky Këshilli po ...