Përkujtohen 30 Dëshmorët e rënë në Bishtazhin, Goden dhe Rogovë të Hasit, në 24 vjetorin e Përjetësimit

Përkujtohen 30 Dëshmorët e rënë në Bishtazhin, Goden dhe Rogovë të Hasit, në 24 vjetorin e Përjetësimit

Organizatat e dala nga lufta dega në Gjakovë bëjnë të ditur se me 29 janar 2023 do të organizohen homazhe në 24 vjetorin e Rënies së 30 Dëshmorëve të Kombit në Bishtazhin, Goden dhe Rogovë të Hasit, me 27 28 dhe 29 Janar të vitit 1999. Në orën 12 e 30 minuta organizohen homazhe tek “Monumenti i dëshmorëve” në Rogovë të Hasit dhe në orën 13 00 Homazhe tek varrezat e Dëshmorëve në Rogovë të Hasit.

Kontrolloni gjithashtu

Ismet Krasniqi

Besart Krasniqi: 34 vjet nga rënia e dëshmorit Ismet Krasniqi

Sot,  më 27 Mars, kujtojmë dëshmorin,  Ismet Krasniqi, i rënë në demonstratën e përgjakshme të …