Përkujtohen dëshmorët Jetullah Islami dhe Esat Berisha

Ju njoftojmë se me datën 02.06.2024 në ora 12:00 në Fshatin Dyz do të mbahen homazhe përkujtimore te vendi i rënies së dëshmorëve të kombit në rastin e 25-vjetorit, Jetullah Islami dhe Esat Berisha
Si dhe te varrezat e dëshmorëve në fshatin Penuhë në ora 13:00
Pjesëmarrja juaj nderon Dëshmorët!
Me respekt: Këshilli organizativ

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …