KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Shtresa më e ulët e qytetarëve të Republikës, janë disa nga “deputetët” në Parlamentin e Kosovës
Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Shtresa më e ulët e qytetarëve të Republikës, janë disa nga “deputetët” në Parlamentin e Kosovës

Nga pas lufta, prej se edhe është konstituuar Parlamenti i Kosovës.

Ju….

Deputetë, mujshar prepotentë, gënjeshtar mashtrues, injorantë.

Disa nga ju Jeni, vetëm e keqja e këtij vendi.

Jeni, pasqyra më e vrazhdë e Republikës.

Jeni, jo të njerëzishëm.

Jeni, edhe analfabet me shumë gabime drejtëshkrimore, çdoherëë kur shkruani.

Jeni, pa asnjë grimë dinjiteti.

Jeni, të pa edukuar nga prindërit e juaj.

Ju, po i terrorrizoni ata që, i’u votuan.

Ju, po i tregoni botës mbarë, edukatën e juaj familjare, që nuk e keni fare.

Ju, jeni të ulur në Parlament se qytetarët të cilët, i’u kanë votuar, janë mashtruar dhe manipuluar.

Ju, fytyrë s’keni pasur dhe as nuk keni…..

Se kështu, nga prindërit tuaj të edukuar jeni.

Nuk jeni të gjithë të tillë.  Por ata për të cilët po shkruaj njihen dhe i njohim të gjithë.

Kontrolloni gjithashtu

Eulex

EULEX: Kemi bashkëpunuar me autoritetet e Serbisë për të siguruar përgjegjësi për krimet e luftës

Misioni i EULEX-it në Kosovë ka reaguar ndaj ish-gjyqtarit të këtij misioni, Malcolm Simmons, duke ...