KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Të flasim për zgjedhje, o !…
Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Të flasim për zgjedhje, o !…

Të flasim për zgjedhje, o MUJSHAR!…

Xhandarmëria serbe, po hyn në teritorin e Republikës, ku jeni strukur ju, të mjerë!…

Edhe pse KFOR – është, përgjegjës për siguri në tërë, teritorin e Republikës, ju të mjerë MUJSHAR, duhet të reagoni, si një trup i vetëm.

O Mujshar, xhandarmëria e shkijeve, po frikëson me qëllim të caktuar, qytetarët e Republikës, kuptoni o MUJSHAR, as që duhet të mendohet për mocion, apo rrëzimin e qeverisë, kur kriminelët serb frikësojnë qytetarët e Republikës, kthjelluni….!

As që duhet të mendohet, për mocion e lëre më për rrëzimin e qeverisë, kriminelët na kanë hy, në Republikën tonë të përbashkët, kuptoni.

Edhe pse KFOR, është!..

KFOR – Përgjegjës, për sigurinë e përgjithshme, të Republikës së Kosovës!

KFOR – janë një trupë ndërkombëtare e armatosur, formuar nga bashkësia ndërkombëtare, pas luftës në Kosovë, me qëllim të sigurimit të armatosur të Kosovës.

Formimi i kësaj trupe nën komandën e NATO – s është thirrur nga Organizata e Kombeve të Bashkuara më 10 qershor 1999 në rezolutën 1244 me qëllim të krijimit të një hapësire të sigurt për kthimin e të dëbuarve të luftës.

Qendra komanduese e trupave gjendet në, kryeqytetin e Kosovës Prishtinë. Në vitin 1999 trupa përbëhej nga kontingjentet e 40 kombeve me një fuqi ushtarake, prej 50,000 ushtarakëve. Që prej 30 nëntorit 2012 në përbërjen e kësaj trupe janë rreth 5,565 ushtarakë nga 31 kombe anëtare të OKB-së.

Ne jemi Shtet, duhet – duhet si shtetë menjëher të reagojmë, kuptoni o ju Mujshar…

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti

Albin Kurti: “Kur thu se unë jam larg vijave të frontit, atëherë thua merrni pulat që kanë qenë afër vijave të frontit” (!)

Në vazhdën  e cinizmit, fyerjeve dhe urrejtjes drejtuar kryetarit të Kosovës,  Hashim Thaçit, i akuzuar ...