Piraj: Qeveria duhet ta ndryshojë politikën tatimore dhe Ligjin e TVSh-së

Pronari i industrisë së mishit “Meka”, Burim Piraj ka deklaruar se Qeveria duhet  të ofrojë mbështetje materiale për bizneset. Gjatë deklarimit për “Ekonomia Online” ai ka thënë se buxheti i Kosovës ka pasur një zhvillim shumë të mirë dhe ka mundur të zhvillohet edhe më shumë. Ne nuk presim që qeveria të ofrojë mbështetje materiale përbizneset. Qeveria duhet ta ndryshojë politikën tatimore rrënjësisht. Duhet ta ndryshojë Ligjin e TVSh-së, dhe jo të paguhet TVSh-ja 30 ditë pasi të faturohet malli, i cili shitet për familjet e mëdha. Malli i shitur ndërmjet kompanive duhet të jetë pa TVSh dhe duhet të jetë në përputhje të drejtpërdrejtë me ligjet të cilat janë në fuqi në BE. Në duhet të kërkojmë të bëhemi si ata që të mundësojë zhvillimin ekonomik në vend, të prodhimtarisë të cilat do të mundësonin edhe punësime të reja” ka thënë  pronari i industrisë së mishit “Meka”, Burim Pira.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, sot do të qëndrojë në vizitën e tij të parë zyrtare në Kosovë

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare …