Produktet e Royal Beverage janë çdo kund

Kompania Royal Beverage me brendin amerikan të pëlqyeshëm nga të gjithë shqiptarët.

Brendi është RC (shijet Cola, Exotic, Orange, Tropic, Bitter Lemon, Lemon Lime, Frostea dhe Royal water si dhe pijen energjike RED RAIN).

RC me llojet e saj ofron një shije të kthjelltë dhe të freskët që pëlqehet nga shumë njerëz është një alternativë e shkëlqyeshme për ata që preferojnë shije të veçantë dhe unike.

Pijet kualitative që ofrohen nga Royal Beverage duhet t’i bësh pjesë të pushimeve tua, ahengjeve tua, pritjeve tua në mënyrë që në kujtesen tënde tw mbesin përjetë.

Royal Beverage këtë vit është përkujdesur edhe për më të vegjlit duke ofruar shije të veçanta dhe të parezishtueshme për ta!

Moto e vetme për kompaninë është kualiteti për konsumatorë prandaj edhe falë juve jemi të qëndrueshëm!

ROYAL BEVERAGE

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …