Airport Adem Jashari
MIT
kek
tv dielli
Fillimi / Njoftime / Qendra e Studentëve sot shpallë rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2019/2020
Qendra e Studentëve sot shpallë rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2019/2020

Qendra e Studentëve sot shpallë rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2019/2020

Qendra e Studentëve e UP-së “Hasan Prishtina”, në Prishtinë, njofton se sot shpallën rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2019/2020. Sipas kësaj qendre, konkursi ishte i hapur nga data 04 deri 13 shtator të këtij viti, ku gjatë këtij kohe për strehim në konvikte dhe për ushqim në mensë kanë aplikuar rreh 6500 studentë. “Kapaciteti për banim në konvikte është rreth 4000, ndërsa për studentët e sektorit privat kapaciteti i  shujtave për mensë është 2000. Afati për ankesa eventuale është me datat 24 dhe 25 shtator 2019. Paraqitja e ankesave do të bëhet përmes sistemit ONLINE në adresat zyrtare në uebf aqen qs.rks-gov.net  dhe përmes profilit zyrtar Facebook Qendra e Studentëve-Prishtinë”, thuhet në njoftim. Gjatë procesit të ankesave nuk pranohen dokumente shtesë. Shqyrtimi i ankesave do të bëhet nga Komisioni për Ankesa.

Kontrolloni gjithashtu

Është ndarë nga jeta sociologu Kadri Isuf Dellova

Me rastin e ndarjes nga jeta të mikut, shokut, sociologut, humanistit, bashkëveprimtarit, anëtarit të Këshillit ...