Brickos

Në pikë kalimin kufitar në Merdare ​kolona arrin deri në një kilometër, ndërsa pritjet më shumë se dy orë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar për pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar për pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë. Nga të dhënat e kësaj qendre mësohet se për kolona të gjata të automjeteve që janë duke pritur brenda territorit të Serbisë për të hyrë në Kosovë. Njoftohet se kolona më e madhe është te Dheu i Bardhë, me një gjatësi afër dy kilometra ndërsa koha e pritjes për të hyrë në Kosovë është afër tri orë. Në pikën tjetër kufitare, në Merdare, kolona është e gjatë afër një kilometër ndërsa koha e pritjes për të hyrë në Kosovë është rreth dy orë.

Kontrolloni gjithashtu

Britania e Madhe: Kosova e Serbia duhet të jenë të përfshira në mënyrë konstruktive në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja

Sigurimi i pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës ishte tema e diskutuar në seancën e fundit …