MIT
kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Qeveria e Kosovës ndanë mjete por dhe fillon me procedurat për ngritjen e shtatores se veprimtarit, Adem Demaçi
Nesër mbahet Akademi përkujtuese për Adem Demaçin

Qeveria e Kosovës ndanë mjete por dhe fillon me procedurat për ngritjen e shtatores se veprimtarit, Adem Demaçi

Qeveria e Kosovës, ka marrë vendim për ngritjen e shtatores së veprimtarit Adem Demaçi  duke ndarë 124 mijë euro për ngritjen e shtatores se tij por dhe ka nisur procedurat për realizimin e kësaj të fundit. Tashmë është hapur tenderi për projektimin e shtatores së veprimtarit të çështjes shqiptare, Adem Demaçi, e cila do të vendoset  te rrethrrotullimi i spitalit në Prishtinë. Në njoftimin e bërë publik në faqen zyrtare të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik janë cekur edhe kushtet e pjesëmarrjes për konkursin e projektit me titull “Ndërtimi i shtatores së Adem Demaçit” . Afati i fundit për pranimin e projekteve është data 17 korrik 2019.

Kontrolloni gjithashtu

Gjatë ditës së diel, në QNR janë rinumëruar mbi 500 vendvotime

Gjatë ditës së diel, në QNR janë rinumëruar mbi 500 vendvotime

Gjatë ditës së diel deri në orën 16:00, janë rinumëruar 499 vendvotime, apo rreth 36 ...