leoni

Ramush Haradinaj: Të gjitha partitë politike duhet bashkuar, ashtu siç kanë ditur të bashkohen shqiptarët në ditë të vështira

Ramush Haradinaj: Të gjitha partitë politike duhet bashkuar, ashtu siç kanë ditur të bashkohen shqiptarët në ditë të vështira

Kryetari i AAK-së,  Ramush Haradinaj shprehet  se të gjitha partitë politike duhet bashkuar, ashtu siç kanë ditur të bashkohen shqiptarët në ditë të vështira. Ai theksoi se duhet përballur me të gjitha pasojat, e me të gjitha sfidat që e presin Kosovën. “E di qe e kemi ëndërr të gjithë ne që Kosova jo vetëm të forcojë ushtrinë dhe sigurinë, por edhe te anëtarësohet  në NATO. E kemi poashtu ëndërr ti bashkohemi familjes evropiane, do të punojmë në këtë drejtim”, tha ai. Madje Haradinaj se në disa raste dhe vetë ai ka qenë i zhgënjyer me politikën në Kosovë dhe në raste të caktuara politikanët janë marrë me njëri-tjetrin, e jo me problemet e Kosovës. Zgjidhja është të jemi të qëndrueshëm, të mos dorëzohemi. Të bashkohemi më 14 shkurt, ashtu siç dinë shqiptarët.

Kontrolloni gjithashtu

BDI përshëndet dhe mirëpret Vendimin ekzekutiv të Presidentit Bajden për Marrëveshjen e Ohrit dhe të Prespës

Bashkimi Demokratik për Integrim përshëndet dhe mirëpret vendimin ekzekutiv të Presidentit të Shteteve të Bashkuara …