Refat Çubarov paralajmëroi mundësinë që Rusia ta njohë Kosovën si kompromis për Krimenë

Refat Çubarov paralajmëroi mundësinë që Rusia ta njohë Kosovën si kompromis për Krimenë

Mediet në Serbi bëjnë të ditur se gjatë një vizite  në Beograd, Zëvendëskryetari i Kuvendit Krimesë, Refat Çubarov, paralajmëroi mundësinë që Rusia, në bisedime me Amerikës ta njoh pavarësinë e Kosovës për të ruajtur pushtetin e saj në Krime. Tashmë ka plane për të shkëmbyer Kosovën për Krimenë. Rusia tani në mënyrë aktive kërkon mundësi për bashkëpunim më të ngushtë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në të njëjtën kohë duke ruajtur interesat e tyre. Çubarov ka thënë se Ukraina dhe Serbia kanë probleme të ngjashme me një pjesë të territorit që përpiqet të ndahet.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti është zgjedhur kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës

Ahmeti: Komuna e Lypjanit nuk ka marr përkrahje nga niveli qendror ndonëse ka kërkuar mbështetje

Kryetari i komunës së Lypjanit, Imri Ahmeti ka deklaruar se komuna që drejton nuk ka …