Fillimi / Njoftime / Reshjet e dendura të shiut kanë krijuar sot probleme me rrugët dhe energjinë elektrike në Kukës
Reshjet e dendura të shiut kanë krijuar sot probleme me rrugët dhe energjinë elektrike në Kukës

Reshjet e dendura të shiut kanë krijuar sot probleme me rrugët dhe energjinë elektrike në Kukës

Reshjet e dendura të shiut kanë sjellë probleme në disa rrugë të qytetit të Kukësit. Reshjet nisën orët e para të mëngjesit dhe kanë përfshirë të gjithë verilindjen.Ndërkohë në rrugët e qytetit ka prezencë të madhe uji. Shiu ka sjellë shkarje dherash dhe inertesh në Kukes-Shishtavec dhe Kukës-Peshkopi. Ndërkohë, energjia elektrike është ndërprerë në disa zona.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...