Ricardo Gutierez, i ka quajtur të turpshme sulmet e grupit “meKryeministrin” kundër gazetarëve, të cilat i përkrah edhe Fitore Pacolli
12112019 Helsinki Vikes 15-vuotta/ Disinformation, Misinformation, Malinformation Maria Pettersson, Olli Seuri ja Ricardo Gutiérrez by Heli Saarela

Ricardo Gutierez, i ka quajtur të turpshme sulmet e grupit “meKryeministrin” kundër gazetarëve, të cilat i përkrah edhe Fitore Pacolli

Kryetari i Federatës Evropiane të Gazetarëve, Rikardo Gutierez, i ka quajtur të turpshme sulmet e grupit “meKryeministrin” kundër  gazetarëve, sulme të cilat u përkrahën edhe nga deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli. Gutierrez ka shprehur mbështetjen e tij ndaj gazetarëve duke komentuar në një reagim ku Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka dënuar gjuha linçuese e grupit “meKryeministrin” ndaj gazetarëve.   Sa turp të përpiqesh të diskreditosh gazetarët në një mënyrë të tillë! Ky është thjesht një sulm kundër lirisë së shprehjes dhe të drejtës së qytetarëve të Kosovës për qasje në informata. Kjo është e  turpshme!”, ka nënvizuar Rikardo Gutierez.

 

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Gjykata në Serbi ka vendosur të ripërsëriten zgjedhjet në Tërnoc të Bujanocit ku pritet që Shaip Kamberi të zgjidhet deputet

Shaip Kamberi është kandidati i vetëm shqiptar që ka mbetur në garë dhe ka gjasa …