Rrahim Bektashi: Ka ndërruar jetë, komandanti i skuadrës së Togut të Artilerisë nga Batalioni i Parë, Arbër Gjinovci.

Rrahim Bekteshi ish-zëvendës komandanti i Drejtimit Taktik numër 2 të Operacionit “Shigjeta”, ka shkruar një njoftim mortor ku ka shkruar: Të dashur bashkëluftëtar e kam të shumë të vështirë të ju njoftojë lajmet e hidhura por ja që mua më duhet të merrem me këtë …
Me pikëllim të thellë njoftojë të gjithë bashkëluftëtarët se pas një sëmundje të rëndë sot ndërroi jetë bashkëluftëtari ynë, komandanti i skuadrës së Togut të Artilerisë nga Batalioni i Parë : Arbër Gjinovci. Arbëri ka një kohë të gjatë qe ka lënguar nga një sëmundje e rëndë dhe nga bashkëluftëtarët tanë qe gjithmon i qëndrojë pran ishte Hamit Thaqi.
Varrimi të ndjerit bëhët nesër me datë 10 Maj 2024, e premte, duke filluar në orën 16:00 në varrezat e fshatit Makërmal.
Ngushëllime familjes së Arbërit dhe të gjithë bashkëluftëtarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …