tv dielli
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Opinione / Sadik Halitjaha: Kështu është kur dikush derdhë gjak e dikush bije dëshmor, e lirinë e sjellë e gëzojnë edhe idiotet
Sadik Halitjaha: Si mund të vritet ai që ju a solli lirinë, kah gjithë kjo urrejtje për çlirimtarët

Sadik Halitjaha: Kështu është kur dikush derdhë gjak e dikush bije dëshmor, e lirinë e sjellë e gëzojnë edhe idiotet

Si paska mundësi të prezantojë Serbin okupatore Vuqiqi i cili edhe vet ishte direkt vrasëses i shqiptarëve të pa fajshëm?! E nuk paska legjitimitet Hashim Thaqi se na qenka i inkriminuar me luftën çlirimtare në mbrojtje të popullit viktimë të Kosovës. Po ju që nuk keni bërë asgjë të mirë për Atdheun edhe nga mëndet jeni të çuditshëm mendoni se Kosova u çlirua me prapanice!!! Sipas jush një e dhunuar do te ishte ma e forta të përfaqësoj Kosovën !!! Nëse ju jeni pa fije dinjiteti e të pajtuar me robërinë duke mos përkrahë qëndresën dhe popullin liridashës . Mjaftë ma me teoritë banale anti kombëtare anti UÇK dhe përbuzesh të lirisë! S’po e njohë ketë Kollqakun se di nga q ‘fis vjen por po e kullotka lirinë bile e privilegjuar edhe deputete?! Kështu është kur dikush derdhë gjak e dikush bije dëshmor, e lirinë e sjellë e gëzojnë edhe idiotet.

Kontrolloni gjithashtu

Vigan Qorrolli

Vigan Qorrolli: Mbi debatin e keqkuptuar kushtetues

Secila kushtetutë e ka domosdoshmërisht një kuptim para interpretimit të saj. Kuptimi i interpretimit kushtetues ...