KEK
Fillimi / Opinione / Sadik Halitjaha: Në kujtim me rastin e 7 marsit!
Sadik Halitjaha: Në kujtim me rastin e 7 marsit!

Sadik Halitjaha: Në kujtim me rastin e 7 marsit!

Në kujtim me rastin e 7 marsit!

Mësuesit Hero!

Qazim Zeka mësues i kombëtarizimit!

Diploma- Provimi kombëtar-!

Vlershmi

– i Posaçëm-!

Drejtimi -Lirija!

Datëlindja në luftë nga qarku i pushkës!

Veprat

– Edukimi jetësor kombëtar-!

Përgatitja

-Popullin për luftën Çlirimtare-!

Provimet -Betejat e luftës-!

ADN- Pellazgjik- gjakderdhja për liri e vërtetoi!

Kushtet -Me plagët e rënda e të shumta-!

-I ngjaj Gjergj Elez Alis-

Simbolet -Plisi i bardh-!

Përgatitja

-Uniforma emblema dhe pushka në supe-!

Nga ishe o trim

-nga UÇK-

Profesioni

-Edukator, Arsimtar, Luftëtar Çlirimtar-!

Gjatësia

-Sa majat e Atdheut-!

Pesha

-sa bjeshkët e Nemuna e të Podgurit-!

Thuaje emrin?

-Hero i pa Përkulur ma thonë-!

Vëllezërit e tu?

-Vëlla me Smajl Haradinajn, Xhavit Hazirin, Jusuf Gervallen,

Jashar Saliun,

Zahir Pajazitin,

Luanin, Fehmiun, Adem Jasharin dhe shumë vëllezër tjerë-!

Po ku gjendesh ti? -Aha un jam yll në qiell shndriti gjithë shqiptarinë-!

Po ç’ka na theu o Prometeu Ynë?

-Atë që bëmë ne vazhdoni ju-!!!

 

Kontrolloni gjithashtu

Shkurte Fejza: Qeveria nuk ndalonte grumbullimin e mijëra pjesëmarrësve në mitingje elektorale, por ndalon dasmat

Shkurte Fejza: Qeveria nuk ndalonte grumbullimin e mijëra pjesëmarrësve në mitingje elektorale, por ndalon dasmat

Kaloi një vit pa asnjë aktivitet as dasma e as koncerte dhe mbrëmje muzikore dhe ...