valamobile
mbpzhr 2018
akp deri me 27 shkurt
Fillimi / Lajmet / SBASHK-u mban protestë me kërkesë korrigjimin e Ligjit për Paga
SBASHK-u akoma nuk e ka marrë një vendim se çfarë do të ndodhë me orët e humbura gjatë tri javëve të grevës

SBASHK-u mban protestë me kërkesë korrigjimin e Ligjit për Paga

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës mban sot protestë me kërkesë korrigjimin e Ligjit për Paga. Në përkrahje të protestës ka dal edhe Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, madje kanë përkrahur edhe cilido hap të ardhshëm që do ta ndërmerr SBASHK-u lidhur me zgjidhjen e kërkesave të punëtoreve të arsimit, ngase sistemi arsimor është shtylla kyçe e vendit dhe qeveria jonë duhet ta trajtojë në menynë sa më meritore. Marshi protestues nis nga sheshi “Zahir Pajaziti” deri te ndërtesa e Qeverisë, duke filluar nga ora 11:30.

Kontrolloni gjithashtu

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

Ministria e Punëve të Brendshme do të organizojë konferencën zyrtare të përmbylljes së Projektit të ...