Fillimi / Njoftime / Selami Hoti: Bëje edhe ti, mos e harro gjenocidin serb ndaj shqiptarëve. Lavdi!
Selami Hoti: Bëje edhe ti, mos e harro gjenocidin serb ndaj shqiptarëve. Lavdi!

Selami Hoti: Bëje edhe ti, mos e harro gjenocidin serb ndaj shqiptarëve. Lavdi!

Me rastin e 15 Janarit – Ditës së përkujtimit të gjenocidit serb ndaj shqiptarëve në Kosovë, për të tretin vit me radhë oragnizohet shënimii i kësaj dite. Andaj, ftohen familjarët/et, qytetarët/et, e Krushës së Madhe dhe të komunës së Rahovecit, që me 15 janar 2022 ditë e shtunë, duke filluar në orën 13:00, në kompleksin memorial në Krushë të Madhe, të bëjmë homazhe në shenjë respekti e përkujtimi për viktimat e gjenocidit në Krushë dhe gjithë Kosovën.

Në orën 16:00 bëjmë ndezjen e flakadanëve.

Bëje edhe ti, mos e harro gjenocidin serb ndaj shqiptarëve. Lavdi!

#duamdrejtësi

Jungjatjeta, ka shkruar në postimin e tij, Selami Hoti, kryetar i Këshillit të Fshatit Krushë e Madhe

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...