Seanca mars

Sërish dështoi seanca gjyqësore në Gjykatën e Prishtinës kundër disa pjesëtarëve të Vetëvendosjes

Ka dështuar përsëri seanca gjyqësore në Gjykatën e Prishtinës  ndaj pjesëtarëve të Vetëvendosjes  lidhur me rrokullisjes së veturave të EULEX-it, shtatë vjet më parë. Në këtë seancë kanë qenë të pranishëm vetëm 5 të akuzuar ndërsa ftesës së Gjykatës nuk i janë përgjigjur Glauk Konjufca, Xhelal Sveqla Dardan Mulliqaj Zgjim Hyseni e të tjerë. Gjyqtari  i lëndës ka kërkuar që në seancë e radhës, të akuzuarit  të sillen me detyrim, para trupit gjykues.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …