Shfaqet dokumentari, “Mustafë Bahtiri, mësues atdhetar, fisnik dhe dinjitar"  dhe promovohet libri i autorit Prof. Dr. Jusuf Osmani: “Mustafë Bahtiri – Pishtar i Arsimi”

Shfaqet dokumentari, “Mustafë Bahtiri, mësues atdhetar, fisnik dhe dinjitar”  dhe promovohet libri i autorit Prof. Dr. Jusuf Osmani: “Mustafë Bahtiri – Pishtar i Arsimi”

Të enjtën me 25 prill 2024, duke filluar nga ora 11:00, në sallën e Kulturës së Komunës së Shtimes, do të shfaqet premiera e filmit dokumentar, kushtuar veprimtarit, mësuesit atdhetar, Mustafë Bahtiri (1925 – 2007, nga Dobraja e Madhe e Lipjanit, ndërsa pas përfundimit të dokumentarit, do të bëhet dhe promovimi i monografisë “Mustafë Bahtiri – Pishtar i Arsimit” i autorit Prof. Dr. Jusuf Osmani. Filmi dokumenar është realizuar nga TV Dielli.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …