Përkujtohen Dëshmorët e Kombit në Kompleksin Memorial ,,Dëshmorët e Sllupit”

Me 23 prill 2017, duke filluar në orën 11:00  në fshatin Sllup në Kompleksin Memorial ,,Dëshmorët e Sllupit ’’ mbahen homazhe dhe vendosën kurora më lule për Dëshmorët :  Selmon Lokaj, Tahir  Mazrekaj, Beqë Lokaj , Xhemajl Mazrekaj ,  Imer Lokaj,  Agim Mazrekaj,Bekë Hadërgjonaj , Hajdar Lokaj , Bekim Mazrekaj dhe Astrit Hadërgjonaj.

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim …