SHFD-UÇK-së Pejë njoftim për opinioni publik

Të nderuar familjarë të Dëshmorëve, bashkëluftëtarë dhe qytetarë të Pejës,
Këtë vit, Dita e Çlirimit të Pejës, koincidon me Kurban Bajramin.
Për këtë shkak, Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së, nuk organizojnë homazhe.
Aktivitete të tjera lidhur me këtë ditë të madhe, do të zhvillohen në vazhdimësi.
Me këtë rast, ju urojmë të gjithë qytetarëve 16 qershorin Ditën e Çlirimit.
Po ashtu, urojmë të gjithë besimtarët myslimanë për Kurban Bajramin.

Kontrolloni gjithashtu

Më 13 korrik 2024, promovohet monografia “Shtëpia me gjak në mure”,  të autorit Afrim Hysenaj

Jeni të ftuar të merrni pjesë në ceremoninë promovuese të monografisë “Shtëpia me gjak në …