Shtimja me rrethinë përkujton Ditën e Dëshmorëve 26 korrikun

Shtimja me rrethinë përkujton Ditën e Dëshmorëve 26 korrikun

Këshilli Organizativ për Shënimin e 26 Korrikut – Ditës së Dëshmorëve të Komunës së Shtimes, më 25 dhe 26 korrik  ka paraparë të zhvillohen një sërë aktivitetesh. Dje janë bërë Homazhe dhe janë vendos  kurora të buqetave me lule në Varrezat e Dëshmorëve në Polac, Kleçkë, Carralevë dhe në Rancë. Sot në orën 10:00 bëhen Homazhe në Varrezat e Dëshmorëve në Shtime, Reçak dhe në Mollopolc; Në orën 11:00 mbahet Orë Përkujtimore në Shtëpinë e Kulturës në Shtime, në rrugën Skënder Salihaj.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …