Sindikata e Shërbimit Korrektues e Kosovës njofton se me 1 mars 2021 në Sheshin Skënderbeu, mbanë një protest paqësore

Sindikata e Shërbimit Korrektues e Kosovës njofton se me 1 mars 2021 në Sheshin Skënderbeu, mbanë një protest paqësore

Sindikata e Shërbimit Korrektues e Kosovës ju njofton që më datën 01-03-2021 në Sheshin Skënderbeu në ora 11:00 – 13:00 organizon  protestë paqësore, me kërkesa për Qeverinë e Kosovës ne detyrë e cila nuk e mbajti premtimin, se SHKK do ta trajtoi me shtesat mbi pagën bazë sipas ligjit për luftimin e pandemisë Covid-19. Stafi i SHKK-së është ne vijën e parë të luftimit të Pandemisë Covid-19 dhe i plotëson të gjitha kriteret e parapara me ligj ne bazë të Nenit 20 pika 1 dhe 2 ku përcaktohet kompensimi dhe ne bazë të Nenit 12 pika 1.4 izolimi, pika 1.5 transporti, pika 1.7 trajtimi dhe shërimi i të sëmurëve me COVID-19 dhe pika 1.9. mbikëqyrja shëndetësore e personave të infektuar me Covid – 19. Protestues janë zyrtarët korrektues të uniformuar të cilët do ta zhvillojnë protestën në bazë të ligjit për luftimin e Pandemisë Covid-19. Duke respektuar distancën dhe numrin e pjesëmarrësve.

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …