MIT KS
Fillimi / Lajmet / Sot ka ndërruar jetë demografi dhe profesori i ekonomisë, veprimtari i dalluar, dr. Rifat Blaku
Sot ka ndërruar jetë demografi dhe profesori i ekonomisë, veprimtari i dalluar, dr. Rifat Blaku

Sot ka ndërruar jetë demografi dhe profesori i ekonomisë, veprimtari i dalluar, dr. Rifat Blaku

Sot ka ndërruar jetë demografi dhe profesori i ekonomisë,  veprimtari i dalluar, Rifat Blaku. Këtë njoftim e ka dhënë djali i tij, Mentar Blaku. Ai ka bërë me dije se varrimi i tij do të bëhet vetëm nga rrethi i ngushtë familjar për shkak të rrethanave të krijuara nga pandemia,  Covid 19. Profesor Blaku ka ligjëruar në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës lëndët: Ekonomia e Kosovës dhe BE-së dhe Psikologjia e punës. Ka qenë edhe veprimtar politik, mbështetës i luftës së UÇK-së dhe ka mbajtur qëndrim militant kombëtar në zgjidhjen e çështjes shqiptare në përgjithësi.

Kontrolloni gjithashtu

Hamza - Bajrami: Si mund të ketë rënie ekonomike 3% kur të hyrat në buxhet do të bien deri në 14%

Bedri Hamza: Si mund të ketë rënie ekonomike 3% kur të hyrat në buxhet do të bien deri në 14%

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami në Komisionin për Buxhet dhe Transfere ka bërë të ditur ...