KEK
Fillimi / Njoftime / Sot në Mitrovicë bëhen homazhe tek lapidari i heroit të kombit Avni Shabani, në 22 vjetorin e rënies heroike të tij
Sot në Mitrovicë bëhen homazhe tek lapidari i heroit të kombit Avni Shabani, në 22 vjetorin e rënies heroike të tij

Sot në Mitrovicë bëhen homazhe tek lapidari i heroit të kombit Avni Shabani, në 22 vjetorin e rënies heroike të tij

Në 22 vjetorin e rënies heroike të heroit të kombit Avni Shabani – Dedia njoftohen të gjithë shokët miqtë dhe bashkëluftëtarët se sot datën 15 shtator 2020 në orën 11.00 do bëhen homazhe tek lapidari i heroit ne Mitrovicë si dhe tek varrezat e dëshmorëve në Shipol si dhe tek vendi i rënies ne fshatin Mazhiq. Ai ishte dëshmori i parë i UÇK-së në Zonën Operative të Shalës, i cili më gjakun e tij djaloshar e ujiti tokën e Kosovës së etur për liri.

Kontrolloni gjithashtu

AKP

Bordi i Drejtorëve të AKP-së miratoi Propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme”….

Bordi i Drejtorëve të AKP-së miratoi Propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit ...